Breekveldt Automatisering B.V.
   
* Bedrijfsactiviteiten
* Klanten
* Onze kracht
* Persoonlijk woord


Breekveldt Automatisering B.V. is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Bennekom en sinds 1987 actief in de informatie-technologie (IT).

 
Onze bedrijfsactiviteiten
De kernactiviteit van Breekveldt Automatisering B.V. bestaat uit het ontwikkelen van administratieve software. Naast het ontwikkelen van deze software zorgen wij ook voor de installatie en de implementatie van de software, zodat onze klanten direct met hun administratie aan de slag kunnen. Als klant kunt u ook rekenen op onze snelle en adequate product- en gebruikersondersteuning.

In aanvulling hierop staat Breekveldt Automatisering B.V. u graag bij met aanvullende automatiseringsdiensten, zoals bijvoorbeeld het programmeren van maatwerkapplicaties, het maken van koppelingen met uw bestaande programmatuur, conversies, systeemonderhoud, advies en projectbegeleiding.Onze klanten
Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en de dienstverlenende sector, verspreid over geheel Nederland. De diversiteit van onze klanten is groot: onze software wordt gebruikt in praktijken van artsen en fysiotherapeuten tot en met accountantskantoren.

Ook met name ledenadministraties voor sportcentra en opleidingsinstituten is onze specialiteit.Onze kracht
Breekveldt Automatisering B.V. kenmerkt zich allereerst door haar verregaande kennis van administratieve systemen. Daardoor zijn wij uitstekend in staat om u bij de automatisering van uw administratie te ondersteunen en u gerichte adviezen te geven.

Een andere kracht van Breekveldt Automatisering B.V. is onze service en flexibliteit. Als klant wordt u snel door ons geholpen. Door het directe en persoonlijke contact weten wij wie onze klanten zijn en hoe uw administratie is ingericht. En of u nou een beginnende of gevorderde gebruiker bent, wij geven u ondersteuning op uw eigen gebruikersniveau.Een persoonlijk woord van de directie

Allereerst heet ik u van harte welkom op de website van Breekveldt Automatisering B.V. U kunt hier op uw gemak onze bedrijfspresentatie bekijken en nalezen hoe onze softwareproducten en automatiseringsdiensten uw organisatie kunnen ondersteunen.

In de afgelopen jaren is Breekveldt Automatisering B.V. bijzonder succesvol geweest in het ontwikkelen van administratieve software en het ondersteunen van haar klanten in het gebruik van onze software. In onze dienstverlening streven wij naar adequate ondersteuning van onze klanten. Er wordt bekeken of het mogelijk is om onze klanten via deze website ondersteuning te bieden.

In de loop der tijd is SupportWin door continue productverbeteringen geŽvolueerd tot een zeer veelzijdig en degelijk boekhoudprogramma. Ons boekhoudprogramma wordt voortdurend actueel gehouden: veranderingen in de wetgeving worden nauwgezet gevolgd en verwerkt in onze producten. Product-updates zullen ook vanaf deze website beschikbaar gesteld worden.

Breekveldt Automatisering B.V. zal ook in toekomst met veel inzet en enthousiasme aan de ontwikkeling van haar producten blijven werken. Uw opmerkingen over verbeteringsmogelijkheden horen wij dan ook graag.

Met vriendelijke groet,


Dick Breekveldt
Directeur Breekveldt Automatisering B.V.

| Home | Bedrijf | Adres | Producten | Diensten |
| Helpdesk | Downloads | WWW-links |

     
© 2010 breekveldt automatisering v.o.f.
Laatste update: 11 september 2010