Sandra Breekveldt is op 12 februari 2020 overleden

Het gedicht op haar rouwkaart is:

Het lijden wordt steeds zwaarder
Uitzichtloos is mijn bestaan
Ík heb besloten
Het is goed om nu te gaan

Link naar de rouwkaart

 


Sansiera glaskralen materialen webshop

De naam Sansiera is een combinatie van Sandra's sieraden.

Mijn webshop met de materialen voor het maken van glaskralen is met ingang van 7 juli 2017 gesloten.


In de nieuwsbrief van oktober 2016 schreef ik daarover het volgende:

Vorig jaar (2015) heb ik een sabbatical genomen en velen dachten dat ik ziek was. Dat was ik niet en dat heb ik tegen iedereen ook gezegd.

Ik was blij dat Chantal alles voor mij kon en wilde overnemen. Ze heeft dat tot op heden ook voortreffelijk gedaan.

Ik werd in september 2015 wel ziek en had een ernstige ontsteking aan mijn evenwichtsorgaan. Dat bleef lang hangen en ik bleef een vervelende afwijking naar links houden.

In die tijd wilde Dick (mijn man) niet dat ik auto reed. Toen hij in mei 2016 nog steeds niet wilde dat ik reed, was ik het meer dan zat en ben ik 10 juni naar de huisarts gegaan. Hij hoefde voor mij alleen te zeggen dat ik weer kon auto rijden. Dat zei hij niet. Ik moest naar de neuroloog.

Daar moest ik een CT scan en een MRI laten maken. Op 25 augustus kwam daar de voorlopige uitslag uit: vasculaire dementie.

Ondertussen heb ik op 6 oktober de definitieve uitslag van de geriater gekregen. Milde vasculaire dementie (met uitgebreide hersenschade).

Hier zijn we erg van geschrokken, dat spreekt voor zich. En wij zijn tot de conclusie gekomen dat SanSiera zonder San geen Sansiera meer is.


We willen jullie graag bedanken voor jullie vertrouwen in ons in de afgelopen jaren en vooral ook voor jullie belangstelling, medeleven en lieve berichtjes na onze vorige nieuwsbrieven, tijdens de open dag en de maanden daarna.

Sandra, Dick en Chantal